Κέρκυρα

1/1

1η ΜΕΡΑ: Αναχώρηση από Αριδαία στις 07.00 . Διερχόμενη μέσω Γρεβενών Ιωαννίνων και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό φθάνουμε στην Ηγουμενίτσα . Επιβίβαση στο πλοίο για Κέρκυρα. Άφιξη στο νησί των Φαιάκων και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας .

Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το απόγευμα μπορούμε να επισκεφτούμε την πλατεία της Κέρκυρας Σπανιάδα και τον ναό του πολιούχου του νησιού Αγίου Σπυρίδωνα, το Σινοϊαπωνικό μουσείο με μοναδικές συλλογές, το αρχαιολογικό μουσείο και το επιβλητικό παλιό φρούριο. Το βράδυ μπορούμε να περπατήσουμε στα στενά σοκάκια  (καντούνια ) της παλιάς πόλης. Διανυκτέρευση.

 

2η ΜΕΡΑ: Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για να επισκεφθούμε το Κανόνι, ωραία τοποθεσία κοντά στην πόλη με μαγευτική θέα το γνωστό Ποντικονήσι, και την Μονή των Βλαχερνών και αμέσως μετά αναχώρηση για Αχίλλειο το μεγαλόπρεπο ανάκτορο της αυτοκράτειρας της Αυστρίας Ελισάβετ όπου θα γνωρίσουμε από κοντά τους εσωτερικούς του χώρους και τους κήπους του. Συνεχίζουμε για να γνωρίσουμε μια άλλη πλευρά του νησιού. Περνάμε από τις παραθαλάσσιες περιοχές Δασιά, Ύψος και φθάνουμε στην Παλαιοκαστρίτσα. Την πιο φημισμένη για την ομορφιά της περιοχή. Μπορούμε να θαυμάσουμε το Μοναστήρι της Παναγίας χτισμένο σε ένα απότομο βράχο. Γευματίζουμε εξ ιδίων στις γραφικές ταβέρνες, της περιοχής  και επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση . Διανυκτέρευση.

 

 

3η ΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό επιβιβαζόμαστε στο πλοίο με προορισμό την Ηγουμενίτσα. Συνεχίζουμε για Γιάννενα όπου και θα μείνουμε για φαγητό και καφέ. Εδώ θα βρείτε μοντέρνα καταστήματα, αλλά και ιστορικά μνημεία, παλιά αρχοντικά και σύγχρονα κτήρια, παραδοσιακές γειτονιές και νέες συνοικίες. Το παλιό με το καινούργιο συμβιώνουν αρμονικά, συνθέτοντας μία πόλη που σφύζει από ζωή και συντηρεί με σεβασμό την πλούσια ιστορική της κληρονομιά. Άφιξη στην Αριδαία το βράδυ με υπέροχες αναμνήσεις από το ταξίδι μας .

 

 

 

Περιλαμβάνει:

Τη μεταφορά με κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας

Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Ηγουμενίτσα Κέρκυρα Ηγουμενίτσα

Τις διανυκτερεύσεις (2) σε ξενοδοχείο 3* με πρωινό μπουφε

Περιηγήσεις ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

Ξεναγό στη πόλη της Κέρκυρας και στο Αχίλλειο

Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνει :Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο                                          

7a789861c1091a50d445e50d2d350720.png

€165

3
μέρες

11-13/6