Πρωτομαγιά στην Κέρκυρα

1/3

1η ΜΕΡΑ Αναχώρηση από Αριδαία στις 08.00 το πρωί και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό στη διαδρομή, φθάνουμε στην Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση σε φέρυ – μπόουτ με προορισμό την Κέρκυρα .Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το απόγευμα  θα μεταφερθούμε στη πόλη για μια πρώτη γνωριμία. Μπορούμε να επισκεφτούμε την πλατεία της Κέρκυρας Σπανιάδα και τον ναό του πολιούχου του νησιού Αγίου Σπυρίδωνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση .

 

2η ΜΕΡΑ Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση στις 09:00 για  Παλαιοκαστρίτσα ,την πιο φημισμένη για την ομορφιά της περιοχή .Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής. Χρονολογείται από τον 13ο αιώνα, όταν, σύμφωνα με την παράδοση στο σημείο που χτίστηκε το μοναστήρι, βρέθηκε η εικόνα της Παναγίας . Η Μονή βρίσκεται στην κορυφή της χερσονήσου, σε ένα σημείο από όπου η θέα προς τις δαντελωτές ακτές και το Αγγελόκαστρο απέναντι, θα σας κόψει την ανάσα. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και βόλτα με τις βάρκες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο ξεκούραση. Προαιρετική έξοδος για διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

 

 

 3η ΜΕΡΑ   Πρόγευμα. Σήμερα με την ξεναγό μας θα επισκεφθούμε το Κανόνι με θέα τα δύο γραφικά νησάκια το Ποντικονήσι και το άλλο με την μονή των Βλαχερνών που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε το χωριό Γαστούρι, όπου βρίσκεται και το παλάτι (Αχίλλειο ) που έχτισε η αυτοκράτειρα Ελισάβετ σε Φλωρεντινό ρυθμό , όπου στις θαυμάσια διατηρημένες αίθουσες λειτουργεί μουσείο και καζίνο .Οι κήποι του παλατιού είναι διακοσμημένοι με αγάλματα και γλυπτά απαράμιλλης τέχνης . Επιστροφή στην πόλη για να γνωρίσουμε τα δικά της αξιόλογα μνημεία . Η Σπιανάδα όπως λένε την κεντρική πλατεία , τα καντούνια στην παλιά πόλη , τα βενετσιάνικα κάστρα , το παλάτι του Αγίου Μιχαήλ το διοικητήριο των Βρετανών αρμοστών , το μέγαρο του Δημαρχείου , η στοά Λιστών ,η παλιά συνοικία Καμπιέλο που θυμίζει Βενετία , μνημεία αγάλματα κ.λ.π. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση . Το βράδυ προαιρετική  έξοδος. Διανυκτέρευση.

 

 

 

4η ΜΕΡΑ  Πρωινό και επιβίβαση στο πούλμαν με προορισμό το λιμάνι. Απόπλους στις 10:00 για Ηγουμενίτσα. Από εκεί μετάβαση στο Μέτσοβο στάση για φαγητό. Συνεχίζουμε για Αριδαία. Άφιξη στη πόλη μας το απόγευμα.

 

Τιμή συμμετοχής  180€ Συμμετοχή με δελτίο ΟΓΑ 40 €

Περιλαμβάνει :Μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας

Διανυκτερεύσεις τρεις (3) με πρωινό μπουφέ.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Ηγουμενίτσα Κέρκυρα Ηγουμενίτσα.

Περιηγήσεις ξεναγήσεις του προγράμματος με ξεναγό. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνει: ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.      

€180

4
μέρες
30/04-03/05
 

Almopia Travel

Κιρκενίδης Αναστάσιος

Λοχαγού Παπαδοπούλου 8

Αριδαία, Νομός Πέλλης 58400

Τηλ. 2384028320

Fax. 2384028321

almoptrv@otenet.gr

Aridaia, Pella, Greece

Μ.Η.Τ.Ε. 0935E60000107400

  • Facebook
  • Instagram Social Icon
  • YouTube