top of page

ΚΕΡΚΥΡΑ 

7a789861c1091a50d445e50d2d350720.png

€200

4
μέρες

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΕΡΚΥΡΑ 26-29/5/2023

 

1η ΜΕΡΑ Αναχώρηση από Αριδαία στις 07.00 το πρωί και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό στη διαδρομή, φθάνουμε στην Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση σε φέρυ – μπόουτ με προορισμό την Κέρκυρα. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό στη πόλη της Κέρκυρας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ξεκούραση και βραδινή έξοδος. 

 

 2η ΜΕΡΑ   Πρόγευμα. Σήμερα με την ξεναγό μας θα επισκεφθούμε το Κανόνι με θέα τα δύο γραφικά νησάκια το Ποντικονήσι και το άλλο με την μονή των Βλαχερνών που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε το χωριό Γαστούρι, όπου βρίσκεται και το παλάτι (Αχίλλειο εφόσον έχει ανοίξει λόγο εργασιών που εκτελούνται ) που έχτισε η αυτοκράτειρα Ελισάβετ σε Φλωρεντινό ρυθμό , όπου στις θαυμάσια διατηρημένες αίθουσες λειτουργεί μουσείο και καζίνο .Οι κήποι του παλατιού είναι διακοσμημένοι με αγάλματα και γλυπτά απαράμιλλης τέχνης . Μεταφορά σε μια από τις διασημότερες παραλίες της Κέρκυρας  την Παλαιοκαστρίτσα, Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο, φαγητό ή βαρκάδα στις σπηλιές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.  


 

3η ΜΕΡΑ   Μετά το πρωινό προτείνουμε προαιρετική κρουαζιέρα όπου μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε Παξούς ή Αγίους Σαράντα Αλβανίας όπου υπάρχει γεύμα και ξενάγηση με λεωφορείο και μεταφορά στο λιμάνι. Επίσης προτείνουμε περιήγηση στη πόλη εξ ιδίων για όσους δεν θέλουν να ακολουθήσουν στη κρουαζιέρα. 

 

4η ΜΕΡΑ  Πρωινό και επιβίβαση στο πούλμαν με προορισμό το λιμάνι. . Συνεχίζουμε για Μέτσοβο,  στάση για φαγητό.  Άφιξη στη πόλη μας το απόγευμα. 

 

Τιμή συμμετοχής 200 €

Συμμετοχής με και με  ΟΓΑ 

Περιλαμβάνει :Μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας 

Διανυκτερεύσεις σε 3 ξενοδοχείο 4* με πρωινό μπουφέ .

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Ηγουμενίτσα Κέρκυρα Ηγουμενίτσα.

Περιηγήσεις ξεναγήσεις του προγράμματος. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνει: ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.       

4-7/10

 
bottom of page