top of page

Δευ 06 Μαΐ

|

Βουδαπέστη

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

5 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ 500€

Οι εγγραφές έκλεισαν
Δείτε άλλες εκδηλώσεις
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Ημερομηνία & διαμονή

06 Μαΐ 2024, 8:00 μ.μ. – 12 Μαΐ 2024, 10:10 μ.μ.

Βουδαπέστη, Βουδαπέστη, Ουγγαρία

Πρόγραμμα

1η μέρα 6/5/24 Δευτέρα Νύχτα

Νυχτερινή αναχώρηση 20:00 από τη πλατεία Αγγελή Γάτσου με προορισμό την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας την Βουδαπέστη.

2η μέρα 7/5/24 Τρίτη

'Άφιξη στη πόλη της Βουδαπέστης με πρώτη στάση τη πλατεία Ηρώων και το μνημείο της Χιλιετηρίδας όπου θα μάθουμε την ιστορία της πόλης και θα θαυμάσουμε την εντυπωσιακή της αρχιτεκτονική. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, γεύμα και αρκετός χρόνος για ξεκούραση. Το βράδυ σας προτείνουμε προαιρετική κρουαζιέρα στον Δούναβη θαυμάζοντας τα φωτισμένα της κτήρια της πόλης με την μακρόχρονη ιστορία, υπό τον ήχο των βιολιών, που συνθέτουν μία αξέχαστη εμπειρία.

3η μέρα 8/5/24 Τετάρτη

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το παραδουνάβιο χωριό Szentedre η αλλιώς Άγιος Ανδρέας, το παραδοσιακό χωριό της Ουγγαρίας αποτελεί πατρίδα των καλλιτεχνών και στον ελεύθερο σας χρόνο θα μπορέσετε να θαυμάσετε τα κρύσταλλα και τις πορσελάνες ενώ θα μπορείτε να αγοράσετε και πολλά αναμνηστικά δώρα. Συνέχεια στον Προμαχώνα των Ψαράδων με του κωνικούς πύργους, την εντυπωσιακή εκκλησία του Αγίου Ματθία και την θέα της πόλης που πραγματικά κόβει την ανάσα. Στην συνέχεια ακολουθεί ο λόφος του Γκέλερτ ο οποίος αποτελούσε φρούριο του Αυστριακού στρατού και θα δούμε μία άλλη οπτική της πόλης. Ξενάγηση στο κέντρο της πόλης και ελεύθερος χρόνος για περιήγηση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και προαιρετική νυχτερινή έξοδος στα ξακουστά τσιγγάνικα βιολιά, όπου θα γευτούμε και την παραδοσιακή κουζίνα της Ουγγαρίας.

4η μέρα 9/5/24 Πέμπτη

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Αυστρία και την πρωτεύουσα της, Βιέννη. Ενδιάμεση στάση σε ένα από τα ομορφότερα υπαίθρια εμπορικά καταστήματα για φαγητό βόλτα και ξεκούραση. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση και ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της Βιέννης. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο ή μεταφορά στην όπερα της Βιέννης κατόπιν συνενόησης για την παρακολούθηση παράστασης.

5η μέρα 10/5/24 Παρασκεύη

Μετά το πρωινό επίσκεψη στα ανάκτορα Σενμπρούν τα οποία αποτέλεσαν τα θερινά ανάκτορα των Αψβούργων και δόθηκαν ως δώρο από τον Κάρολο ΣΤ στη Μαρία Θηρεσία και θεωρείται ισάξιο με αυτό των Βερσαλιών. Επίσκεψη στο ανάκτορο Μπελβεντέρε και χρόνος για εξωτερικές φωτογραφίες. Στη συνέχεια περιήγηση με το λεωφορείο στο γνωστότερο δρόμο της Βιέννης, την λεωφόρο Ρινγκ. Θα θαυμάσουμε το κοινοβούλιο, το δημαρχείο, το δημοτικό πάρκο την Όπερα, το τετράγωνο των μουσείων, την Εκκλησία του Τάγματος και το πανεπηστήμιο. Στην συνέχεια θα καταλήξουμε στην Ελληνική συνοικία και την Εκκλησία Αγίου Στεφάνου. Ελεύθερος χρόνος στο κεντρικό πεζόδρομο της πόλης. Διανυκτέρευση.

6η μέρα 11/5/24 Σάββατο

Αναχώρηση μετά το πρωινό για τη πόλη του Βελιγραδίου στη Σερβία. Ελεύθερος χρόνος στη πόλη και διανυκτέρευση.

7η μέρα 12/5/24 Κυριακή

Μετά το πρωινό σύντομη ξενάγηση στα σημαντικότερα αξιοθέατα με το λεωφορείο και επίσκεψη στον καθεδρικό ναού του Αγίου Σάββα τη μεγαλύτερη εκκλησία των Βαλκανίων. Αναχώρηση για την πόλη μας με τις απαραίτητες στάσεις για ξεκούραση και φαγητό.

Περιλαμβάνει: 

5 Διανυκτερεύσεις

(2 Βουδαπέστη, 2 Βιέννη, 1 Βελιγράδι)

4* Ξενοδοχεία 

Πρωινό και Βραδινό

Αρχηγός καθ΄ όλη τη διάρκεια της εκδρομής

Τοπικοί επίσημοι ξεναγοί (Βουδαπέστη & Βιέννη)

2 Οδηγοί

Φόροι διαμονής

 Καθημερινές ξεναγήσεις

Δεν περιλαμβάνει 

Εισόδους μουσείων

Κρουαζιέρα

Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό  

Το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό  και γίνεται να διαφοροποιηθεί  κατά περίπτωση και περίσταση. 

Πες το στους φίλου σου

bottom of page