Λευκάδα

1/1

1η Ημέρα:Αριδαία –Πρέβεζα

Αναχώρηση από Αριδαία  στις 08:00 με προορισμό την Πρέβεζα. Μέσω Εγνατίας Οδού Βέροιας-Γρεβενών( στάση για καφέ ) Συνεχίζουμε για Πρέβεζα (στάση για φαγητό ). Άφιξη στη Λευκάδα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση και γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.                                                                      

 

2η Ημέρα:Σκορπιός-Μαδούρι-σπηλιά Παπανικολή-Φισκάρδο-Ιθάκη

 

Μετά το πρωινό αναχώρηση με το λεωφορείο για το Νυδρί.  Επιβίβαση στο πλοίο για μια ημερήσια εκδρομή (προαιρετική) στα γύρω νησάκια με επίσκεψη στο Σκορπιό(ιδιωτικό νησί Αριστοτέλη Ωνάση),  στο Μαδούρι και στην σπηλιά του θρυλικού υποβρύχιου Παπανικολή. Εν συνεχεία άφιξη στην Ιθάκη, το νησί του βασιλιά Οδυσσέα, γεύμα εξ ιδίων και αναχώρηση για  Φισκάρδο Κεφαλονιάς το νοτιότερο και γραφικότερο μέρος του νησιού. Επιστροφή στη Λευκάδα. Χρόνος ελεύθερος . Διανυκτέρευση.

  

3η Ημέρα :Λευκάδα

 

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ακολουθεί περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης  ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ, ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ( ΟΛΕΣ 1670-1700 ) Στο προαύλιο  βρίσκεται ο τάφος του ποιητή  ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΒΑΛΑΩΡΙΤΗ. Το μεγαλύτερο θρησκευτικό κέντρο της Λευκάδας είναι το Μοναστήρι της Παναγίας της Φανερωμένης 3 χλμ ΝΔ της πόλης και γιορτάζει του Αγίου Πνεύματος .Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . Απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

 

                               

 4η Ημέρα:Λευκάδα  -Ιωάννινα-Αριδαία

 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Πάργα. Επισκεφθείτε  το κάστρο που είναι προσβάσιμο από τα στενά δρομάκια και σκαλοπατάκια που οδηγούν σε αυτό από το λιμάνι. Εντός του λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας και ένα καφέ-αναψυκτήριο. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και μπάνιο. Συνεχίζουμε για Αριδαία με ενδιάμεση στάση  για καφέ. Άφιξη στην πόλη μας  το βράδυ με υπέροχες αναμνήσεις από το ταξίδι μας .

                                  

Περιλαμβάνει:

Τη μεταφορά με κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας

Τις διανυκτερεύσεις τρεις (3) σε ξενοδοχείο 3*** με πρωινό μπουφέ.

Περιηγήσεις  όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν Περιλαμβάνει :Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

7a789861c1091a50d445e50d2d350720.png

€180

4
μέρες

24-27/6