Ναύπλιο

1/5

1η ΜΕΡΑ: Αναχώρηση στις 07.00 το πρωί και με τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και φαγητό φθάνουμε στον ισθμό της Κορίνθου, τη διώρυγα που έχει διανοιχθεί σε αυτόν και ενώνει το Σαρωνικό με τον Κορινθιακό κόλπο. Συνεχίζουμε για Τολό. Τακτοποίηση στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος μπάνιο, φαγητό και μια πρώτη γνωριμία με το πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό. ( Παλιό ψαροχώρι, εκτείνεται κατά μήκος μιας όμορφης αμμουδιάς) .Διανυκτέρευση. 

2η ΜΕΡΑ: Πρόγευμα και αναχώρηση για προαιρετική κρουαζιέρα Ύδρα, Σπέτσες. Στην Ύδρα θα δούμε τα πέτρινα αρχοντικά του Κουντουριώτη, τα αρχοντικά του Μιαούλη, του Βούλγαρη του Κριεζή , το μοναστήρι της Κοίμησης της Θεοτόκου. Στις Σπέτσες θα δούμε την ιστορική πλατεία Ντάπια , το σπίτι του Χατζή- Γιάννη Μέξη, το σπίτι της Μπουμπουλίνας Επιστροφή το απόγευμα στο Τολό. Χρόνο ελεύθερος για μπάνιο και φαγητό . Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ:

Μετά το πρωινό, θα επισκεφθούμε την Επίδαυρο, το αρχαίο θέατρο και το αρχαιολογικό μουσείο Συνεχίζουμε για Ναύπλιο. Θα επισκεφτούμε την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα μπροστά στην οποία δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας, το σπίτι του, το μνημείο των Βαυαρών, του Κολοκοτρώνη και των Γάλλων φιλελλήνων. Στο Παλαμήδι θα δούμε το παλιό κάστρο με το μπουντρούμι που φυλακίστηκε ο Κολοκοτρώνης .Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και βόλτα στη αγορά . Επιστροφή στο Τολό. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και φαγητό. Διανυκτέρευση.

 

4η ΜΕΡΑ: Πρωινό και επιβίβαση στο πούλμαν με τις αποσκευές μας. Παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και φαγητό στη διαδρομή. Άφιξη στη πόλη μας το βράδυ.

 

 

Τιμή συμμετοχής 230 €

Περιλαμβάνει :Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας ,

μετακινήσεις περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Ξεναγό στην Επίδαυρο και στην πόλη του Ναυπλίου   

Τις διανυκτερεύσεις (3) με πρωινό στο παραθαλάσσιο  ξενοδοχείο 3*** ( FLISVOS ) στο Τολό .

Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνει: εισόδους σε μουσεία , αρχαιολογικούς χώρους ,επιπλέων γεύματα, ποτά και ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.

7a789861c1091a50d445e50d2d350720.png

€230

4
μέρες

4-7/8