ΠΑΤΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ

1/3

1η ημέρα:21/09 Αριδαία - Πειραιάς (εν πλω)

Αναχώρηση από την Αριδαία  στις 06:00 το πρωί για το λιμάνι του Πειραιά. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους στις 15:00 για Πάτμο. Άφιξη στο νησί στις 22:15.Τακτοποιηση στο ξενοδοχείο . Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα:22/09 Πάτμος 

Πρωινό και επιβίβαση σε λεωφορείο για περιήγηση και γνωριμία με το νησί. Πρώτη  επίσκεψη στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκαλύψεως του Ιωάννη του Θεολόγου, ακολουθεί η Μονή του Οσίου Χριστοδούλου στη Χώρα και η Μονή Ζωοδόχου Πηγής. Λίγο αργότερα στο χωριό Κάμπος, θα έχουμε την ευκαιρία για κολύμπι και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση

3η ημέρα:23/09 Πάτμος (προαιρετική εκδρομή στην Κάλυμνο)

Πρωινό και ημέρα ελεύθερη να την αξιοποιήσετε με περιπάτους ή κολύμπι ή εναλλακτικά να ακολουθήσετε την πρόταση μας για προαιρετική εκδρομή (έξοδα ατομικά) στην Κάλυμνο. Αναχώρηση με πλοίο στις 09:40 άφιξη στο νησί στις 11:00. Επιβίβαση σε λεωφορείο για το γύρο του νησιού . Πόθια, Βαθύ ( Ρίνα Πλάτανος Μετόχι ) Αργινόντα, Καστέλι, Αρμεός Μασσούρι, Μυρτιές Καμάρι, θέα της Τελένδου ( με τη μαρμαρωμένη Βασιλοπούλα ), Πάνορμος, Καντούνι, Χώρα . Επίσκεψη – προσκύνημα στη μονή του Αγίου Σάββα του θαυματουργού, Βοθύνοι, Βλυχάδια . Η περιήγηση περιλαμβάνει επίσκεψη σε λαογραφικό μουσείο και παρακολούθηση επεξεργασίας σφουγγαριών, φαγητό και κολύμπι. Επιστροφή με πλοίο της γραμμής 21:40 με άφιξη στην Πάτμο 23:40. Διανυκτέρευση.         

4η ημέρα:24/09 & 25/09 Πάτμος

Πρωινό στο ξενοδοχείο και συνεχίζουμε την περιήγηση μας για να γνωρίσουμε μια άλλη πλευρά του νησιού. Θα επισκεφτούμε την Ιερά Μονή Ευαγγελισμού Μητρός Αγαπημένου, νοτιοδυτικά της Χώρας που ιδρύθηκε το 1613 από τον ιερομόναχο του μεγάλου μοναστηριού Νικηφόρο. Επόμενος σταθμός το Ιερό Κάθισμα Αγίου Νεκταρίου του θαυματουργού στα Λουκάκια της Πάτμου, ένα μεγάλο ξεχωριστό προσκύνημα και Ησυχαστήριο, έργο του Αγίου Καθηγούμενου και Έξαρχου του νησιού. Επιστροφή στη Σκάλα. Απόγευμα ελεύθερο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση στο ξενοδοχείο.

5η ημέρα:25/09 Πειραιάς – Αριδαία

δωμάτια και αναχώρηση από το ξενοδοχείο στις 03:00 πμ για το λιμάνι. Απόπλους στις 04:15 για Πειραιά. Άφιξη  στο λιμάνι του Πειραιά στις 12:30 το μεσημέρι Επιβίβαση σε πούλμαν του γραφείου μας και με τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και φαγητό στη διαδρομή φθάνουμε στην πόλη μας νωρίς το βράδυ με υπέροχες αναμνήσεις από το ταξίδι μας .

 

Τιμή κατά άτομο: 249 €

 Περιλαμβάνονται:

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιάς - Πάτμος - Πειραιάς σε σαλόνι

  • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 2** στη Σκάλα

  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά 

  • Μεταφορές - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα

  • Αρχηγός – συνοδός του γραφείου

  • Φ.Π.Α. 

  • Φόρος διαμονής 

Δεν περιλαμβάνονται: Επιπλέων γεύματα ποτά φιλοδωρήματα ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο. 

7a789861c1091a50d445e50d2d350720.png

€249

5
μέρες

21-25/9