Πάτρα Αρχαία Ολυμπία Καλαμάτα Πύλος

1/3

1η μέρα:

Αναχώρηση από την πόλη της Αριδαίας στις 7 π.μ. μέσω της εθνικής οδού και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό φτάνουμε στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών,με ενδιάμεση στάση στη Ναύπακτο φτάνουμε στην πόλη της Πάτρας. Τακτοποίηση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Πάτρας και ελεύθερο χρόνος για την πρώτη γνωριμία με την πόλη.

2η μέρα:

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για ξενάγηση στην Αρχαία Ολυμπία οπού θα δούμε τον Ιερό τόπο αφιερομένο στον Δία και τα στάδια των πρώτων ολυμπιακών αγώνων. Συνεχίζουμε με πανέμορφες εικόνες που μας συντροφεύουν στην διαδρομή μας η οποία συνεχίζεται στην Πύλο με στάση για φαγητό. Μέσω της Μεσσήνης φτάνουμε στην πόλη της Καλαμάτας και αφού πάρουμε τα δωμάτια μας θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για πρώτη γνωριμία με την πόλη.

3η μέρα:

Πρόγευμα και αναχώρηση για μία όμορφη διαδρομή στη Μεσσηνιακή Μάνη. Περνώντας την Στούπα και την γραφική Καρδαμύλη, το Λιμένι (γενέτειρα και Πύργος των Μαυρομιχαλέων), επισκεπτόμαστε το Σπήλαιο Διρού. Εδώ, μην παραλείψετε την συναρπαστική βαρκάδα! Επιστρέφοντας, χρόνος στην παραθαλάσσια Στούπα για φαγητό. Άφιξη στα ξενοδοχεία μας στην Καλαμάτα το απόγευμα. 

4η μέρα:

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη τις Αριδαίας με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, φαγητό και ξεκούραση. 

  • Περιλαμβάνει: 3 διανυκτερεύσεις σε κεντρικά ξενοδοχεία 4**** μπροστά στην παραλιακή οδό Πάτρας και Καλαμάτας με πρωινό 

  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης 

  • Μετακινήσεις με πολυτελές λεωφορείο  

  • Δεν περιλαμβάνει ότι αναφέρεται ως προαιρετικό και εισόδους μουσείων

€210

4
μέρες
19-22/03
 

Almopia Travel

Κιρκενίδης Αναστάσιος

Λοχαγού Παπαδοπούλου 8

Αριδαία, Νομός Πέλλης 58400

Τηλ. 2384028320

Fax. 2384028321

almoptrv@otenet.gr

Aridaia, Pella, Greece

Μ.Η.Τ.Ε. 0935E60000107400

  • Facebook
  • Instagram Social Icon
  • YouTube