Σαντορίνη

1/7

1η – 2η ημέρα :Αριδαία –Πειραιά – Σαντορίνη  

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις 22.00 το βράδυ . Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις για καφέ – ξεκούραση φθάνουμε το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους στις 07:25  για τη μαγευτική Σαντορίνη. Άφιξη στο νησί στις 14:55.Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με το νησί. Διανυκτέρευση.

2/10 3η ημέρα. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – ΦΗΡΑ - ΠΥΡΓΟΣ

Πρωινό. Η σημερινή μας μέρα θα είναι αφιερωμένη στα Φηρά. Τα γραφικά δαιδαλώδη δρομάκια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σφύζουν από τους επισκέπτες. Οι βόλτεςστην καλντέρα είναι η απόλυτη εμπειρία ενώ το ηφαίστειο είναι ορατό από κάθε σημείο της καλντέρας και η θέα είναι μαγευτική. Ανάμεσα στα υπέροχα αξιοθέατα, αξίζει να επισκεφθούμε το Πολιτιστικό Κέντρο του Μέγαρου Γκύζη. Επίσης, δύο από τα πιοενδιαφέροντα μουσεία της Σαντορίνης βρίσκονται στα Φηρά, το Αρχαιολογικό Μουσείο της Σαντορίνης, και το Μουσείο Προϊστορικής Θήρας, το οποίο διαθέτει πλήθος ιστορικών αντικειμένων από διάφορα μέρη του νησιού. Χρόνος ελεύθερος. Ξεκούραση στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα θα πάμε στον Πύργο, που βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο του νησιού. Ένα χωριό που αναμφίβολα αξίζει να συμπεριληφθεί στα «must» της Σαντορίνης. Χρόνος ελεύθερος για περιήγηση και για καφέ. Διανυκτέρευση.

3/10 4η ημέρα. ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Πρωινό και αναχώρηση για να γνωρίσουμε το νησί. Χιλιοτραγουδισμένη, ιδιαίτερη,

ρομαντική, απόκοσμη. Όσα επίθετα κι αν βάλεις δίπλα από το νησί της Σαντορίνης δεν αρκούν για να την περιγράψουν στον απόλυτο βαθμό. Γεμάτοι αντιθέσεις, αλλά και με ένα απαράμιλλο στυλ. Από το Ακρωτήρι στο νοτιοδυτικό άκρο του νησιού, όπου βρίσκεται η πανάρχαια πόλη που καλύφθηκε από παχύ στρώμα λάβας το 500 Π.Χ., και αποτελεί τη σπουδαιότερη αρχαιολογική ανακάλυψη της Ανατολικής Μεσογείου, μέχρι την Οία το παγκοσμίως γνωστό θέρετρο της Σαντορίνης. Θα σας μαγέψει, επειδή είναι πραγματικά ακαταμάχητη με την Νησιωτική ομορφιά, τη μοναδική θέα και τα σπίτια σκαρφαλωμένα, τα περισσότερα χτισμένα μέσα σε βράχους (υπόσκαφα σπίτια).Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Το βραδάκι θα απολαύσουμε τα Φηρά. Αφεθείτε στη γοητεία των πανέμορφων στενών των Φηρών και αφήστε το βλέμμα σας να περιπλανηθεί στην απόκοσμη ομορφιά της καλντέρας. Διανυκτέρευση.

4/10 5η ημέρα : ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ – ΚΑΜΑΡΙ

Πρωινό και μπορούμε να επισκεφτούμε προαιρετικά τα 2 μικρά νησάκια τη Ν. Καμένη και την Π. Καμένη που έχουν δημιουργηθεί από την λάβα του ηφαιστείου η Ν. Καμένη είναι η νεότερη μετρώντας 425 χρόνια, ενώ η Π. Καμένη χρονολογείται στα 2000 χρόνια. Μοναδική εμπειρία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Τη βραδινή μας βόλτα θα την απολαύσουμε στην πιο κοσμοπολίτικη παραλία του νησιού το Καμάρι, που θεωρείται και το καμάρι του νησιού. H παραλία Καμάρι είναι από τις μεγαλύτερες της Σαντορίνης, φαινομενικά ατελείωτη, με την μαύρη ηφαιστειακή άμμο να είναι σε τέλεια αντίθεση με το τουρκουάζ μπλε της θάλασσας, δημιουργώντας ένα φανταστικό σκηνικό. Διανυκτέρευση.

5/10 6η ημέρα : ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – ΑΡΙΔΑΙΑ

Πρωινό και οι τελευταίες εικόνες από το πανέμορφο νησί θα γεμίσουν τα μάτια μας και

το μυαλό μας, μέχρι την ώρα της αναχώρησης του πλοίου για τον Πειραιά. Απόπλους στις 15:30 μμ.

Άφιξη στον Πειραιά 23:25 . Αναχώρηση για Αριδαία και με τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν φθάνουμε στην πόλη νωρίς το πρωί .

 

 

Περιλαμβάνει:

Τις μεταφορές με πούλμαν του γραφείου μας.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πειραιά – Σαντορίνη – Πειραιά σε σαλόνι

Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα

Συνοδό του γραφείου μας

Διανυκτερεύσεις τέσσερις (4) σε ξενοδοχείο 4*** με πρωινό μπουφέ.

Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης. Φ.Π.Α.

Φόρος διαμονής

Δεν περιλαμβάνει:

Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.

*Επιβάρυνση για καμπίνα ΑΒ2 45 € το άτομο . 

7a789861c1091a50d445e50d2d350720.png

€290

6
μέρες

30/9-6/10