top of page

ΤΗΝΟΣ

7a789861c1091a50d445e50d2d350720.png

250€

5
μέρες

1η  & 2η– ΜΕΡΑ : 

Αναχώρηση από Αριδαία στις 22:00 το βράδυ . Διερχόμενοι μέσω Κατερίνης , Λάρισας , Λαμίας , και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό φθάνουμε το πρωί στην Ραφήνα .Επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση το πρωί στις 07:30. Άφιξη στο νησί της Τήνου στις 11:05. Χρόνος ελευθερος για καφέ. Ακολουθεί τακτοποίηση στα δωμάτια στις 14:00. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Παρακολούθηση του Εσπερινού της  Παναγίας  της Τήνου το απόγευμα. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό και βόλτα  στην παραλία της πόλης. Διανυκτέρευση.

 

3η ΜΕΡΑ : 

Παρακολούθηση της  Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης. Ακολουθεί πρωινό στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια επιβίβαση στο λεωφορείο μας και αναχώρηση για το γύρο του νησιού. Επίσκεψη στην Αγία Πελαγία ( Ησυχαστήριο, ναός της Αγίας, η Κάρα της, ναός Ζ. Πηγής ). Συνεχίζουμε για τα χωριά Πύργος και Πάνορμος. Χρόνος ελεύθερος καφέ και φαγητό. Επιστροφή στη χώρα. Διανυκτέρευση.

 

4η  ΜΕΡΑ :

Πρωινό στο ξενοδοχείο και  προαιρετική εκδρομή στη Μύκονο με τα στενά δρομάκια της χώρας και την προτομή της Μαντώς Μαυρογένους τους γραφικούς ανεμόμυλους και την εκκλησία της Παραπορτιανής . Επιστροφή στη Τήνο το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

  

5η ΜΕΡΑ :

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το λιμάνι  και απόπλους  από Τήνο  στις 08:25  με άφιξη την Ραφήνα 12:10.Επιβίβαση στο πούλμαν με προορισμό την Αριδαία . Μέσω της ίδιας διαδρομής και με τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και φαγητό στη διαδρομή, φθάνουμε στην πόλη μας το βράδυ . 

 

Τιμή συμμετοχής 250 € Συμμετοχή με δελτίο ΟΠΕΚΑ 130 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 

Την μεταφορά με πούλμαν από Αριδαία Ραφήνα και επιστροφή καθώς και τις μετακινήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα  .

Διανυκτερεύσεις 3 με πρωινό σε επιλεγμένο ξενοδοχείο στην πόλη.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ραφήνα Τήνο Ραφήνα. Ασφάλεια αστικής ευθύνης 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

27-30/10

 
bottom of page